Välkomna!

Varmt välkomna till det nya hemmet för Perstorpbygdens Naturskyddsförening, likt alla andra kretsar har vi fått ett nytt utseende på hemsidan. Ansvarig för den är jag, Richard Petersson och jag har som mål att hålla sidan aktuell och intressant med frekventa uppdateringar som gör att ni kommer besöka sidan regelbundet. På den här huvudsidan kan man finna en blogg där jag ska uppdatera om nyheter i verksamheten samt om de olika uppdateringarna som sker på hemsidan. Uppe till höger kan ni menyn klicka er vidare till lite blandad information och det ska komma mer med tiden. En liten nyhet är en länksamling till tidningsartiklar där kretsen medverkar.

 

Som sagt, varmt välkomna till den nya sidan och jag hoppas och tror att sidan kommer bli allt mer intressant med tiden. Väl mött!

Dela

Kommentera

4 thoughts on “Välkomna!

 1. Hej!
  Kul med mycket info om Andreassons äng, men jag hittar inte något om hur man faktiskt hittar dit.

  Mvh
  Magnus

  • Hej Magnus

   Sent svar men nu hittas en karta där man kan få hjälp att hitta till ängen under menyn nu

   MVH Richard

 2. Hej,
  Du får gärna lägga upp min växtinventering av Andreassons äng …
  … om jag får din e-postadress.

  MVH / Zigge

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.